onsdag 25. februar 2009

Fysisik trening

Dette er jo en blogg, så jeg må vel dele litt av mine daglige forteelser etc. også.

Undertegnede er 22 år, og har i store deler av de årene sittet på ræv for og si det mildt. Jeg er i en historisk dårlig fysisk form. I dag fikk jeg dette trødd i trynet ganske kraftig.

Jeg er for tiden på et kurs i Haugesund sentrum, og eneste plassen vi kan parkere gratis i Hgsd. er oppe ved stadion (for de som kjenner byen), så jeg er på vei ned til Haraldsgata og tråkker i vei. Mindre enn 100 meter og jeg kjenner det alt i leggene, en brennende og krympende følelse litt over anklene, nesten som om leggen krymper der. Og så, ut av det blå, fyker det et blondt kvinnfolk forbi meg.

Nå må jeg si med en gang, det er ingen ting galt med og bli forbipassert av et kvinnfolk, blonde eller andre typer, det som gav inntrykk og for meg hele situasjonen et snev av tragi-komedie var at jeg ble forbigått av et kvinnfolk på HØYE HÆLER og med en sigarett i hendene. Nå røyker jeg og en del, men ikke faen om min begrensede lungekapasitet blir delt mellom gåing og røyking, da hadde jeg dødd. Men hæler for faen, og det var i en slak oppoverbakke til og med :(

Tror det er på tide og begynne og trimme litt.

1 kommentar: